Om migKvinna i sina bästa år, mamma till fem söner, bosatt i finska Österbotten, gift med en kobonde, smått handarbetstokig, älskar livet på landet med  familjen, djur, trädgård, motion och närheten till naturen.
Mitt intresse för handarbete har funnits med mig så länge jag kan minnas. Som liten ville jag bli sömmerska som min mamma och mormor. Men bagare och konditor var vad jag blev. Ett yrke som jag alltid har trivts med som fisken i vattnet. Men de besvärliga arbetstiderna som branschen kräver, har gjort att jag för tillfället har lagt den karriären på is. Istället har jag valt att vara hemma och ta hand om hem och familj så länge det är möjligt. Men skulle drömjobbet dyka upp idag, så är det klart att jag hoppar på.
Att motionera och  att vistas i skog och mark under bärsäsongen är också en viktig del av mitt liv, liksom att baka, sylta, safta och tillreda riktig mat åt familjen. 
Med andra ord så är jag väl ganska nära den traditionella bullbakande mamman och i dagsläget är det något som jag värdesätter högt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...