10 juli 2015

Med hopp om bättre väder.


Alltså denna sommar, vad är det med den, varför blir den aldrig till någonting. Några ynka dagar med riktig solsken och värme, det är allt vad vi har fått. Men sen har det bara varit regn, regn och regn....och blåst.....och kallt. 

Men idag har jag inhandlat ytbehandling till en massa träverk, så nu sommaren, nu har du en sista chans att visa vad du går för. Porten och spaljen borde ha fått sig en omgång redan ifjol 
liksom cyckelskulet. Så därför är det mer än måst att det blir gjort i sommar. 
Annat som behöver få sig en strykning är trappan, terrassen, stora maskinhallen, plus 7000 delar på växthuset. Så nu mått e slut ti räin!!

Att måla är ju jätte kul bara man väl kommer i gång så där inga problem, men lite bättre förutsättningar än det senaste tidens regnande behöver jag få.Andra som inte tycker om att ständigt bli duschade är pionerna. Några har redan blommat ut och jag hann knappt se att dom slog ut. Och nu är det några till som just skall till att blomma. Men alla ser inte ut att må så bra. Knopparna ruttnar och faller av och hela plantan ser riktigt lessen ut. 
Så med hopp om soliga dagar och fint målningsväder så önskar jag Er en riktigt bra helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...