18 jan. 2014

Stundarsgrisar

Tanken var att vi skulle ha varit på skidtävling idag, 
men det satte kölden stopp för.
Så i stället blev det grisbakning,
inte så illa det heller.


 "Må det vara sommar, höst eller vinter.
 Oberoende av årstid ringlar sig alltid kön lång 
fram till ståndet med varma, färska Stundarsgrisar."
Så står det i boken om Stundars, där jag också hittade receptet.





Varsågod och hugg in på en färsk gris!

6 kommentarer:

  1. MUMS ... Stundarsgrisarna är alltid goda!
    Men man får akta sig för den varma sylten ;)
    Fin helg till dig!

    SvaraRadera
  2. ojoj .om man sku ha havi en stundarsgris.Gott gott

    SvaraRadera
  3. JA JAG SÄGER DESAMMA.. STUNDARSGRISAN JI SÅ GODA..// NATTUGGLAN

    SvaraRadera
  4. Aj aj vad du frestar i dag. Känner doften ända hit.

    SvaraRadera
  5. Men alltså nu frestar du mig riktigt.
    snålvattnet rinner ned och gör mitt tagentbord alldeles blöt.
    Fast jag brukar ju mest gilla Snåres grisar, men hembakta går ju inget upp emot.
    Känner "grisdoften" ända hit till Nordmaling...inte illa va.

    Såg ditt inlägg på Hantverksglädjens blogglista.

    Tjingelingen från Rantamor.

    SvaraRadera
  6. Vi är många som tycker om syltgrisar :)
    Stundarsgrisarna verkar vara kända vida omkring.
    Tack för era trevliga kommentarer!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...