14 aug. 2012

Källartrappa


Ibland tar det typ hundra år att få någonting färdigt. 
Så har det nog varit med den här källarnedgången. 
Det som skulle vara ett litet projekt och bara lite småfix har tagit huur länge som helst. Och ännu är det inte riktigt klart, bl.a så fattas det en ledstång och lite fix på dörren.
 Ett litet spännande moment var när lampan skulle hängas upp i taket. Det var ju inte bara att kliva upp på en köksstol om man säger så...nej det skull nog till lite andra metoder.
 För mig blev det bara för mycket att se på när gubben stod och vinglade på något hemmabygge till stege, flera meter upp i luften. 
Så han fick till stor del klara sig själv bäst han kunde. 
Ibland är man till stor hjälp....


Det blev ett helt annat ljus i trappan när det kom upp en ordentlig lampa och väggarna blev ljusa. 
Nu är det ingen mörk tunnel som tar en ner i källaren som det var tidigare...nu är det faktiskt riktigt trevligt att "färdas" här. (Kanske någon minns vad vi utgick ifrån.)


 Materialet till ledstången är inhandlat så nu skall det till någon som målar och monterar fast den så är det nästan klart. 
Först på tur nu står ett ämbar blåbär som skall rensas. Gubben och pojkarna har plockat, så det finns risk för att det står mitt namn på "rensase".
Och sen borde jag börja gå igenom dom många ,många lådorna som skall med till Juthbacka marknaden. Det hinner samlas en hel del på två år. 
I fjol valde vi att stå över försäljningen där, så nu börjar det vara en hel del grejer samlade.

Kanske någon av er är på väg dit?
I så fall kanske vi syns =)


Ha det så bra till nästa gång!
Catarina

1 kommentar:

  1. Tror bestämt att ni lyckats få till den allra finaste källartrappa. Trevligt att få gå ner i källaren nu kan jag tro.
    Vi ses på fredag.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...