4 aug. 2012

Go`kväll...

Man kan väl inte påstå att det duggar tätt av inlägg här för tillfället men , men... Det har bara inte riktigt funnits tid för det. 
Men snart, efter väl en vecka då...då infinner sig vardagen med skolstart och bättre rutiner. Och då blir det förhoppningsvis lite ordning på torpet här på bloggen också.

Vågar man säga att man ser lite fram emot att skolan börjar, för hur roligt det än är att ha alla samlade så är det många viljor som skall samsas.

Och även i år hände det, vårt sommarhem förvinner sakta men säkert under en massa ouppackade väskor, en miljon sandiga skor, våta simbyxor som luktar apa i någon bortglömd plastkasse, hundratals halvtomma sportdrickaflaskor....
Ja ni förstår, det blir nog bra när skolan börjar. 
Då ska jag rensa ur vårt hem och packa bilkärran full och bege mig till Juthbacka marknad =)
Men ännu har vi några sommarlata dagar kvar som bl.a innehåller en del shopping inför skolstarten.


I veckan som har gått fick också far i huset lite semester så det blev en och annan dagsutfärd.
Bl.a var vi till Ähtäri Djurpark och hälsade på Rasmus Nalle och hans vänner.I rabatterna fortsätter det att blomma, men det envisa regnandet gör att dom beskådas bäst på tidigare tagna foton =/
Bilderna är klickbara för att få dom större, men det visste ni väl redan ;)
Ha det bästaste bäst alla så syns vi!

Catarina

3 kommentarer:

  1. Tror att det faktiskt är helt naturligt att lite se fram mot skolstarten för det ger som du säger lite ordning o reda. Dessutom också lite tid som man får spendera på sina egna intressen.Tjugofem år sen för min del men jag minns det som igår hur sköna de första dagarna var. Så njut du med riktigt gott samvete.

    SvaraRadera
  2. herregud va tu har fina bloumur

    SvaraRadera
  3. Alldeles underbara bilder på dina blommor!! Jag behöver inte längre vänta på skolstart och rutiner men jag minns hur skönt det egentligen var att komma tillbaka till en något så när ordnad vardag efter sommarlov.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...